Hoe krijg je toegang via het extranet?


De toegang tot het Extranet Maribel zal verlopen via jouw e-mailadres en een persoonlijk wachtwoord. In november worden de uitnodigingen om een account aan te maken automatisch verstuurd door ons systeem, en doen we dit nog niet manueel omdat er een limiet is op het aantal mails dat ons systeem kan versturen per dag. Vanaf december kunnen we contactpersonen individueel uitnodigen.

Je kan eenvoudig jouw wachtwoord aanpassen in het Extranet. Het Fonds beschikt niet over de wachtwoorden, dit heb je volledig zelf in eigen handen.

Wil je graag toegang krijgen, en heb je de mail nog niet ontvangen? Een mailtje naar jouw dossierbeheerder bij het Maribelfonds volstaat, zij doen de rest!

Je krijgt van het Fonds een eerste mail met de link om jouw account aan te maken. Nadien ontvang je nog een tweede mail om ook jouw wachtwoord aan te passen. Vanaf dan kan je aan de slag in het Extranet Maribel. Check zeker ook jouw SPAM-folder indien je deze niet meteen ontvangt.

Via deze link kom je terecht op het Extranet Maribel:  http://jobs.afosoc-vesofo.org.

sitemap  |  disclaimer  |  cookies

VSPF vzw, Sainctelettesquare 13-15, 1000 Brussel - tel. +32 02 227 60 01 - info@vspf.org - RPR Brussel - Ondernemingsnummer 0479.965.403